top of page

 

 

UTBILDNING I SAMARBETSSAMTAL

Tid: Måndag 28/9 till onsdag 30/10-2020, kl.9.00-16.00 alla dagar.

Plats: IOGT Bantorget 5 i Lund

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med, eller kommer att arbeta med, samarbetssamtal inom familjerätten. Men även till dig som arbetar inom andra områden där du möter familjer där föräldrarna är i konflikt. 

 

Utbildningen kommer att ge dig en grundläggande kunskap om samarbetssamtal och beröra olika typer av medling, statistik och forskning. Hur vi kan ta tillvara barnets perspektiv och behov. Vi kommer gå igenom den metod och de verktyg vi använder i samtalsprocessen. Samt kommer vi att ta upp svårigheter och komplikationer som uppstår i arbetet med samarbetssamtal. Under utbildningsdagarna kommer föreläsningar varvas med övningar, film och diskussioner. 

 

Therése Kumlin och Antonija Andersson, Medlingsbolaget kommer att hålla i utbildningen. Vi är socionomer/familjeterapeuter och medlare med många års erfarenhet av att arbeta inom det familjerättsliga området. 

Vi har två gästföreläsare som kommer in med varsin fördjupande föreläsning under utbildningsdagarna. Cecilia Scott Wiklöf socionom, leg. psykoterapeut, psykoterapihandledare enligt UHÄ, kursansvarig för grundläggande psykoteraiutbildning med familjeinriktning vid Lunds universitet, handledare på steg 2 med familjeinriktning vid Lunds och Linköpings universitet. Handledare på handledarutbildningen vid Linköpings universitet. Cecilia kommer att föreläsa om familjens betydelse och familjekartor. 

Ingemar Ericsson leg. psykolog, leg. psykoterapeut, psykoterapihandledare enligt UHÄ, har under många år varit ansvarig för den grundläggande utbildningen familjeterapi vid Lunds universitet. Ingemar kommer att föreläsa om samtalsmetodik och kommunikationsteori. 

 • SAMARBETSSAMTAL - utbildning i Lund
  mån 28 sep.
  IOGT-lokalen
  28 sep. 2020 09:00 – 30 sep. 2020 16:00
  IOGT-lokalen, Bantorget 5, 222 29 Lund, Sverige
  Tre utbildningsdagar för dig som vill få fördjupade kunskaper om arbetet med samarbetssamtal.
  Dela

Kostnad 6 500:- ex moms. I kostnaden ingår 3 dagars utbildning, kaffe/te för-, och eftermiddagar. Lunch ingår inte i kursavgiften. Vid behov av boende ordnas detta av kursdeltagarna på egen hand.

 

Efter anmälan skickar vi en bekräftelse och därefter en faktura.  Anmälan är bindande. Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen och återbetala avgiften om deltagarantalet inte blir tillräckligt för att kunna genomföra utbildningen eller om det uppstår andra hinder som innebär att utbildningen inte går att genomföra. 

 

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

 

Vid anmälan godkänner du att de uppgifter du lämnat sparas enligt Personuppgiftslagen.

bottom of page